De kinderen van de Dunklerstraat

In mijn archief vond ik nog een kiekje uit de Slachthuisbuurt en wel één met de kinderen uit de Dunklerstraat erop.

 

Tekst: Anneke de Nobel

Foto: via Dick Schous

 

dunklstraDick Schous stuurde ‘m mij en schreef erbij dat de foto ongeveer in 1955 is genomen. Dick werd geboren in 1945 en staat achteraan. Namen die hij zich nog herinnert zijn Marjan Markus, Hans Reuser, Anneke – Willie – Peter, Beppie de Wit, Winnie Vos.

Ik kan natuurlijk een heel verhaal om deze foto heen gaan schrijven, maar voor deze ene keer hou ik het kort, daar ik op vakantie ga en jullie zelf vast veel mooiere, leukere en interessantere herinneringen hebben aan jullie eigen buurtje!
Veel plezier ermee…

Reageer op dit bericht

Vul de anti spam som in: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.