Even voorstellen

bartport

Mijn naam is Bart Tangerman.  In 1950 geboren in de Cornelis van Noordestraat (38 rood), in 1954 verhuisd naar de Patriarchstraat 2. Twee jaar later kreeg mijn vader een van de twee dienstwoningen toegewezen die waren gemaakt in de voormalige directeurswoning op de hoek van de Slachthuisstraat en de Oorkondelaan.

 

Sinds half zeventiger jaren woon ik niet meer in Oost maar om nou te zeggen dat ik nooit meer aan denk…(:-). In april 2012 zat mijn werkzame leven erop. Na ca. 45 leuke jaren bij Haarlems Dagblad (Hdcmedia bv), waarbinnen ik zeker 13 functies (met slechts een paar ongelukken)  heb bekleed, werd het ineens erg stil. Tijd voor wat vrijwilligers werk dus. Een overleg dat ik had met Wijkraad Slachthuisbuurt en bestuur van Speeltuinvereniging Kindervreugd heeft opgeleverd dat er nuttige werk te verzetten is voor oudere jongere als ik.

In de rubriek “Inloopmiddag”  staat  wat ik als beginnetje ga opstarten.

Hopelijk tot sp0edig ziens.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Vul de anti spam som in: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.