Vooruitgangstraat, deel 3

Op deze foto van de heer Treep zijn de dakpannen gearriveerd op de nieuwe bestemming. Met maar liefst vijf mannen wordt de aanhanger gelost. Of ze nog lang op het dak hebben gelegen?

 

Tekst en foto: Anneke de Nobel

Foto: J. Treep.

 

 

voortuitg3Inmiddels is deze rij woningen gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw. Als we het plaatje goed bekijken, zien we op de achtergrond een rijdende winkel. Op de wagen staat ‘groente-fruit’. Daar achter staat, heel actueel, het hoge gebouw van het Spaarne ziekenhuis ‘De Mariastichting’. Nog even en dat is ook verdwenen…

Groeten van Anneke

2 Reacties op “Vooruitgangstraat, deel 3”

  1. J Treep says:

    Leuk Anneke, dat ik na jaren mij foto’s terug zie op mijn laptop. Bedankt. Ik heb mijn laptop nog niet zo lang. Jan

  2. J Treep says:

    Leuk Anneke, na jaren kom ik mijn foto’s tegen nu ik een laptop heb. Bedankt.

Reageer op dit bericht

Vul de anti spam som in: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.