Ballonnen op het Van Zeggelenplein

Hoewel het nog vroeg in de ochtend is, zijn er al veel mensen op de been, het is feest! Alle kinderen uit de buurt hebben een ballon gekregen met een naamkaartje eraan, spannend, want je weet maar nooit of jouw ballon het verst komt, voor diegene is er een mooie prijs…

 

Tekst: Anneke de Nobel

Foto: via Rob Vittali

 

opening rolschaatsbaan 7-5-'69Zo zou ik de rubriek kunnen beginnen…..ik raad maar wat, want ik heb echt niet kunnen achterhalen wat er op deze 7e mei 1969 gebeurt. Deze foto werd mij gemaild door Rob Vittali,die ik nog om nadere gegevens heb gevraagd, hij wist er ook niets over te vertellen en ik was er niet bij. Ben zelfs nog naar de Stadsbibliotheek gegaan om te kijken in het Haarlems Dagblad van die dag en enkele latere dagen, maar niets…

Ongetwijfeld zullen er nu mensen zijn die er bij waren of anders,er iets  over weten te vertellen,ik hoor het graag. Blijf gerust foto’s mailen, duik in uw archief of oude schoenendoos.
Groet van Anneke.

Reageer op dit bericht

Vul de anti spam som in: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.